1515

Syskonen bytte hårt slit mot hårt bröd

Passionen för bröd började tidigt för Ylva Forsberg. Men det var långa dagar och hårt slit med degar och bakverk.
Nu har Huså bröd lämnat de tuffa tiderna bakom sig. Lösningen fanns i transportvänligt knäckebröd och kex.

MED PASSION FÖR NYBAKAT. Syskonen Ylva och Markus Forsberg, ägare till Huså bröd, har till slut hittat en nivå på arbetet de trivs med.
MED PASSION FÖR NYBAKAT. Syskonen Ylva och Markus Forsberg, ägare till Huså bröd, har till slut hittat en nivå på arbetet de trivs med.Bild:Håkan Wike

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?