Annons

Swedish Growth Fund köper i Follicum

Swedish Growth Fund har förvärvat Sunstone Life Science Ventures samtliga 2.747.034 aktier i Follicum.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Swedish Growth Fund kommer dessutom att investera ytterligare 3,5 miljoner kronor i Follicum genom en riktad nyemission till en kurs om 2:42 per aktie.

Den riktade emissionen motsvarar 1.446.280 nya aktier, vilken ryms inom det bemyndigande som styrelsen erhöll vid ordinarie bolagsstämma i april 2017.

Styrelsen har även fattat beslut om en ökning av aktiekapitalet om högst 20 procent baserat på det sammanlagda aktiekapitalet vid tidpunkten för årsstämman 2017.

Emissionen innebär en utspädning om 5,1 procent.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?