ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Swedbank: Alla system fungerar nu som normalt

  • Foto: Fredrik Sandberg/TT

Efter fredagens it-haveri på Swedbank är nu alla bankens system och tjänster i gång och fungerar som vanligt, enligt storbanken. 

Samtliga tjänster slogs ut efter ett internt tekniskt nätverksfel – vilket gjorde att det varken gick att gå in i bankens app, hemsida eller genomföra transaktioner.

Swedbank har under helgen genomfört flera underhållsarbeten.

”Belastningen på bankens tjänster är i nuläget relativt hög, vilket innebär att svarstiderna kan komma att upplevas som något längre än normalt, men allt fungerar som det ska”, skriver bankens presskontakt Carina Sesser Nylund i ett mejl till TT.

På måndag kommer flera fysiska kontor att ha utökade öppettider för att hjälpa kunder som drabbats av haveriet. Banken har också lovat att ersätta de som lidit ekonomisk skada av problemen, som att man inte kunnat betala räkningar i tid.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer