1515

Svenske stjärnkocken gör succé i Hongkong

HONGKONG

Stjärnkocken Björn Frantzéns två restauranger i Hongkong har tagit stadens trendkänsliga läckergommar med storm. Men att tillfredsställa foodies i en stad med kulinariska upplevelser från hela världen i vartenda gatuhörn är en ständig utmaning.

När Björn Frantzén öppnade Franzéns Kitchen i Hongkong blev den på nolltid stadens hetaste lyxkrog. På bilden restaurangens köksmästare Jim Löfdahl (till höger) och Michelle Kwok (till vänster). Hon beskriver förrätterna på Frantzéns som en ”smakorgasm”.
När Björn Frantzén öppnade Franzéns Kitchen i Hongkong blev den på nolltid stadens hetaste lyxkrog. På bilden restaurangens köksmästare Jim Löfdahl (till höger) och Michelle Kwok (till vänster). Hon beskriver förrätterna på Frantzéns som en ”smakorgasm”.Foto:Johan Nylander

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?