ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Surgical Sciences nettoresultat steg

Surgical Science, vars aktie handlas på Nasdaq First North, redovisar ett nettoresultat för det tredje kvartalet 2019 på 10,2 miljoner kronor (-1,0).

Nettoomsättningen steg med 136 procent till 32,3 miljoner kronor (13,7).

Rörelseresultatet förbättrades till 9,5 miljoner kronor (-1,0).

Styrelsen för Surgical Science har i samband med delårsrapporten antagit nya finansiella mål. Målet är att omsättningen år 2024 skall uppgå till 400 miljoner kronor. Ebitda-marginalen skall uppgå till minst 40 procent.

En ny utdelningspolicy har även antagits.

”På kort sikt (1-3 år) är ingen utdelning planerad. På medellång sikt (3-5 år) avser Surgical Sciences styrelse och verkställande direktör att årligen föreslå en utdelning, eller annan motsvarande form av utskiftning, som i genomsnitt över tiden motsvarar 30 procent av årets nettovinst efter betald skatt”, uppger bolaget.

Vid beslut om förslag till utdelning eller motsvarande kommer bolagets framtida vinster, finansiella ställning, kapitalbehov samt ställning i övrigt att beaktas, uppges det.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer