Annons

Succé hittills i år: Förvaltarens toppval framöver – ”Fantastisk utveckling”

Med en uppgång om drygt 33 procent är Kavaljer Quality Focus en av de Sverigefonder som presterat bäst hittills i år. För Di berättar förvaltaren Peter Lindvall om vad som ligger bakom framgången, hur strategin ser ut och de smällar han gått på. Dessutom lyfter han fram två attraktiva innehav där han ser fortsatt stor potential.

”Trots den stora uppgången som har varit så tycker vi att fortfarande att aktien är lågt värderad”, säger Peter Lindvall.

Förvaltaren Peter Lindvall.
Förvaltaren Peter Lindvall.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera