Annons

Substansrabatten för Bure 15 procent

Investmentbolaget Bure redovisar ett resultat efter skatt på 1.552 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (1.814). Resultatet per aktie uppgick till 22:39 kronor (26:16).

Nettoomsättningen uppgick till 97,6 miljoner kronor (96,3).

 

Substansvärdet var vid periodens utgång 126:50 kronor (30/6: 104:09), vilket med aktiekursen på 112 kronor den 30 september innebär en substansrabatt på 15 procent, medan totalavkastningen uppgick till 14,3 procent för aktien under perioden (SIXRX: +1,5 procent).

För niomånadersperioden var totalavkastningen 10,2 procent (SIXRX +12,5 procent).


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?