Styrelseledamot miljonsäljer i Litium

Lars Karlsson, styrelseledamot i Litium, har via sitt bolag Arnäs Förvaltning den 19 januari sålt 100 000 aktier i Litium. Aktierna såldes utanför handelsplatsen till kursen 10,75 kronor per aktie, till ett totalt pris av 1.075.000 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

I slutet av december meddelades att Lars Karlsson flyttat hela sitt innehav i Litium från att ha stått registrerat privat till det egna bolaget.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?