Annons

Styrelseledamot köper i Nordic Leisure

Nordic Leisures styrelseledamot Ludwig Pettersson har köpt 31.763 aktier i bolaget.

Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

"Aktierna har förvärvats genom köp över börsen till en snittkurs om 22,87 kronor per aktie och har förvärvats både privat samt via helägd juridisk person", skriver bolaget om affären som alltså var värd dryg 0,7 miljoner kronor.

Ludwig Pettersson äger sammanlagt 300.000 aktier i bolaget efter affären, motsvarande cirka 0,5 procent av bolaget.

Nordic Leisure är verksamt inom spel samt media och är listat på First North.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?