Annons

Styrelseledamot blir ny vd för Sjöstrand Coffee

Cecilia Hjertzell har utsetts till ny vd för Sjöstrand Coffee, där hon har varit styrelseledamot sedan 2019. 

Cecilia Hjertzell kommer närmast från egen verksamhet där hon det senaste året verkat som interim marknadschef för Loopia Group. Tidigare har hon varit varumärkeschef på Telia, byråchef på Söderhavet och Nordeuropa marknadschef för Bosch och Siemens Home. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Nuvarande vd Niklas Gustavsson kommer att ”under en period” fortsätta att arbeta tillsammans med Sjöstrand Coffee, med fokus på att fortsätta utveckla bolagets produktsortiment. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?