1515
Annons

Stundande säljvåg inget skäl till oro

Med största sannolikhet kommer en ny våg av riskkapitalbolag-ägda aktier i Truecaller att säljas inom kort. Det lär pressa aktien på kort sikt men bör inte ge några betydande svallvågor. 

Men en större prövning väntar i höst.

Truecallers vd Alan Mamedi.
Truecallers vd Alan Mamedi.Foto:Amanda Lindgren

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Detta är en artikel från Di:s analysredaktion. Dagens industris journalister måste rapportera privata aktieinköp till ansvarig utgivare, och innehavet får säljas tidigast efter en månad.

Regeringen kallar till krismöte efter gasläckor på Nord Stream

Regeringen kallar nu till krismöte med anledning av gasläckorna på Nord Stream och Nord Stream 2 i Östersjön. 

”Så fort vi fick kännedom om det sammankallade vi krishanteringen på regeringskansliet och andra myndigheter” säger Utrikesminister Ann Linde (S) till Aftonbladet.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) uppger att svenska regeringen har kontakt med den danska regeringen.

”Vi tar allvarligt och seriöst på situationen”, säger Hultqvist till TT.

Han vill inte spekulera i vad som är orsaken till läckorna.

”Vi jobbar hela tiden med olika scenarier. Vi har kontakt med Försvarsmakten och myndigheter som Sjöfartsverket och Kustbevakningen är inblandade i detta. Vi återkommer när vi har mer att berätta.”

Utrikesminister Ann Linde (S) vill inte heller spekulera i vad som hänt, men säger till Aftonbladet att hon har kontakt med sin danska ministerkollega och att ett krishanteringsmöte ska hållas under kvällen.

”Så fort vi fick kännedom om det sammankallade vi krishanteringen på regeringskansliet och andra myndigheter” säger Linde. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera