Annons

Strategerna: Så ska du hantera hajpen – ”guld och rädsla är samma sak”

Guldpriset steg i förra veckan över 1.700 dollar per uns, och Bank of America ser en ökning till 3.000 dollar som möjlig på 18 månaders sikt. Men enligt Torbjörn Iwarsson, strateg på Skandia, finns det anledning att vara försiktig.
”Om man inte är insatt i guld ska man kanske inte kasta sig över det”, säger han.

Maria Landeborn, senior strateg på Danske Bank, och Torbjörn Iwarsson, strateg på Skandia.
Maria Landeborn, senior strateg på Danske Bank, och Torbjörn Iwarsson, strateg på Skandia.Foto:Alexander Donka; Colourbox; Joey Abrait

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera