Hoppa till innehållet

Annons

Stort intresse för lyxlägenhet på Östermalm

Svenskarna fortsätter att bostadssurfa som aldrig förr. En lyxlägenhet på Östermalm i Stockholm lockade hela 230.000 klick under sin första vecka på bostadssajten Hemnet.

Foto:Siv Kraft
Foto:Siv Kraft
Foto:Siv Kraft
Foto:Siv Kraft

Bostadsmarknaden har varit glödhet de senaste åren och Di har tidigare rapporterat om att svenskarnas bostadssurfande nådde nya rekordnivåer under 2016. Någon avmattning ser inte ut vara på tapeten och en lyxlägenhet på Östermalm lockade till sig hela 230.000 klick förra veckan vilket hade gjort den till det näst mest klickade objektet under fjolåret 2016.

”Vi ser att väldigt mycket trafik har kommit från Facebook. Det är ganska typiskt för den här typen av unika och spektakulära objekt att de blir väldigt populära via sociala medier och att människor tycker det är roligt att dela dem vidare”, säger Staffan Tell, pressansvarig på Hemnet.

Är det någon form av rekord?
”Tittar man på topplistan för hela förra året var det många av de objekten som stannade på en 200.000 klick och att få det på bara några dagar är exceptionellt. Det måste vara ett av de mest snabbklickade objekten i Hemnets historia kan man säga utan att ta i för mycket”, säger Staffan Tell.

Lägenheten i fråga är ett nybyggt penthouse på 124 kvadratmeter med takterrasser på 109 kvadratmeter lokaliserad på Linnégatan i Stockholm. Utgångspriset ligger på 28.880.000 kronor medan månadsavgiften landar på endast 782 kronor per månad.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera