Annons

Storägaren säljer 1 miljon aktier

Gert Nordin har sålt cirka 1 miljoner aktier i Hexatronic varefter innehavet minskat till motsvarande 8,4 procent av kapital och röster.

 

Det framgår av ett flaggningsmeddelande som skickades ut under helgen.

Gert Nordin.
Gert Nordin.Bild:Marie Ullnert

 

I slutet av september uppgick Gert Nordins andel till 11,3 procent, enligt ägardatatjänsten Holdings. Han var då bolaget största ägare. Efter affären har han halkat ned till tredje plats i ägarlistan.

Gert Nordins innehav har minskats steg för steg under en lägre tid. Sommaren 2013 ägde han mer än 50 procent av aktierna i Hexatronic som är en leverantör inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag,


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?