Annons

Storägare miljonsäljer i Lime Technologies

Kundhanteringsaktören Lime Technologies största ägare Monterro 1, med ett innehav om drygt 30 procent av kapitalet och rösterna, har utsett Carnegie Investment Bank och SEB Corporate Finance/SEB för att sälja cirka 1,5 miljoner aktier i en placing.

Priset kommer att bestämmas genom en så kallad accelererad book builiding process med start från börsens stängning på onsdagen. Det finns ingen tidpunkt för när processen kan vara klar utan förfarandet kan komma att stängas med kort varsel, heter det i pressmeddelandet.

Lime Technologies stängde vid 117,4 kronor på onsdagen efter en nedgång om 1,8 procent. Sedan aktien noterades i mitten av juni förra året har kursen stigit med 56,5 procent.

Monterro har åtagit sig en 90 dagars lockup-period för sitt resterande innehav i bolaget. Före den planerade försäljningen hade Monterro 1 lite drygt 4 miljoner Lime-aktier och innehavet minskas alltså med knappt 38 procent i och med försäljningen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?