1515

Stillfronts vd och finanschef säljer aktier för miljoner

Gamingbolaget Stillfronts vd och grundare Jörgen Larsson och bolagets finanschef Sten Wranne har i början av juni sålt drygt 44.000 aktier respektive lite fler än 20.000 aktier i bolaget.

Det framgår av Finansinspektionens insynslista och bekräftas av Jörgen Larsson för Nyhetsbyrån Direkt.

Jörgen Larsson försäljning inbringade cirka 11 miljoner kronor. Sten Wrannes avyttring var värd cirka 5,1 miljoner kronor.

Jörgen Larsson lyfter fram att det finns, och har funnits, få tillfällen för insynspersoner i Stillfront SF -4,18% Dagens utveckling att sälja aktier.

"Det måste finnas en möjlighet även för grundare och bolagsledningen att köpa och sälja aktier. Vi ska investera i annat och gör en viss omfördelning av tillgångarna", säger Jörgen Larsson till Direkt.

"Jag vill även betona att vi inte hade sålt en enda aktie sedan det grundades 2010, någon gång måste man få sälja på åtta år. Vi har större exponering nu än vad vi hade före noteringen då vi båda köpte aktier", fortsätter Jörgen Larsson.

Du säger att ni ska investera i annat - i vad?
"Det kommer att jag berätta om det är relevant för allmänheten. Jag kan bara prata för mig, och inte för Sten, men jag har olika intressanta idéer som jag kanske återkommer till när tiden är mogen för det. Det är naturligtvis inget som har med spel att göra. Det finns ingen bättre spelinvestering än Stillfront", svarar Jörgen Larsson.

Jörgen Larsson ägde nästan 210.000 aktier i bolaget före försäljningen enligt uppgifter på bolagets hemsida. Han äger även 60.000 warranter.

Sten Wrannes ägande uppgick enligt bolagets uppgifter till cirka 67.000 aktier samt 40.000 warranter.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?