1515

Stillfront ökar andvändarantalet

Stillfront meddelar att det genomsnittliga antalet MAU (aktiva användare per månad) uppgick till 4.098.000 under tredje kvartalet, medan det genomsnittliga antalet DAU (aktiva användare per dag) var 911.000.

Det innebar en ökning med 15 procent avseende antal månatliga aktiva användare och en ökning på 5 procent avseende antalet dagliga användare jämfört med det tredje kvartalet i fjol. Mot de 4.237.000 respektive 1.021.000 användarna i det andra kvartalet var det däremot minskningar om 3 respektive 7 procent, meddelar bolaget vidare.

"Siffrorna för det tredje kvartalet är påverkade av säsongseffekter på grund av semestermånaderna juli och augusti. I kvartalet har vi lanserat två nya titlar: BIG COMPANY: Skytopia och Vietnam War: Platoons. Sent i andra kvartalet lanserades också Empire Millennium War för browser. Allt som allt har vi ett flertal nya titlar som nyligen lanserats och jag ser fram emot att se utvecklingen av dessa tillsammans med andra kommande releaser framöver", säger vd:n Jörgen Larsson i en kommentar.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?