Sten Mörtstedt dumpar innehavet i Note

Sten Mörtstedt har sålt sitt innehav i kontraktstillverkaren Note.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande från Museion Förvaltning, det bolag genom Sten Mörtstedts bolag CLS Holding ägde Note-aktierna.

Före transaktionen uppgick ägandet till 2,5 miljoner aktier, enligt flaggningsmeddelandet.

Tidigare på onsdagen uppgav Notes största ägare Creades att det hade ökat sitt ägande i Note till 27 procent. Creades vd sade att man hade köpt aktier av Sten Mörtstedts bolag och av Bruce Grant.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?