Spotlight-bolaget Rhovac får 26,7 miljoner från EU-kommissionen

Rhovac har av EU-kommissionen beviljats ett anslag om 2,5 miljoner euro, motsvarande 26,7 miljoner kronor, från forsknings- och innovationsprogrammet Horizon 2020.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Anslaget från EU:s ramprogram Horizon 2020 löper över 36 månader och stödjer bolagets vidareutveckling av RV001-projektet för prostatacancerbehandling, samt fortsatt affärsutveckling i syfte att nå ett avtal med en kommande samarbetspartner", skriver bolaget. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?