Annons

Spotify-chef föreslås ta plats i Catena Medias styrelse

Affiliatebolaget Catena Medias valberedning har inför årsstämman 2018 föreslagit nyval av Cecilia Qvist som styrelseledamot, enligt ett pressmeddelande.

Vidare föreslås omval av styrelseledamöterna Andre Lavold, Anders Brandt, Henrik Persson Ekdahl, Kathryn Moore Baker, Mathias Hermansson och Mats Alders. Valberedningen föreslår även omval av Kathryn Moore Baker som styrelsens ordförande.

Cecilia Qvist arbetar på Spotify sedan 2017 som Global Head of Markets, där hon leder de globala marknaderna. Cecilia är därigenom också ansvarig för Spotifys geografiska expansion. Tidigare roller inkluderar Global Head of Business Development på Nasdaq OMX (Stockholm), Global Head of Retail på Swedbank och Head of Business Development (Region Östeuropa / Centralasien) på Ericsson.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?