Annons

Spiffx redovisar minusresultat och tf vd blir vd

Styrelsen i Spiffx, som är verksamt inom spelapplikationer för mobila plattformar, har utsett Lennart Gillberg till vd. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Lennart Gillberg är en av bolagets grundare och han har sedan augusti 2017 varit tillförordnad vd.

Bolaget har även offentliggjort sin rapport för det fjärde kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till minus 2,9 miljoner kronor (minus 3,1). Omsättningen under perioden låg på drygt 0,1 miljoner kronor (0,5). 

Rörelseresultatet för helåret 2017 uppgick till minus 13,3 miljoner kronor. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från MartinsonsAnnons

Bygg hållbara skolmiljöer i limträ och KL-trä

Martinsons stomsystem i limträ och KL-trä för skolor och förskolor har utvecklats genom årtionden för att erbjuda flexibel frihet. Både vad gäller utformning, byggnation och slutanvändning.

De klimatsmarta stomsystemen kombinerar låg vikt med stor bärkraft och möjlighet till stora spännvidder. De kan anpassas för såväl projekt där enkelhet, funktionalitet och totalekonomi prioriteras, som nytänkande arkitektlösningar med stora samlingsytor och imponerande spännvidder.

Stomsystemen används till alltifrån höga flerbostadshus och kontor, till affärslokaler, sporthallar och offentliga miljöer. Dessutom är det ett smart val för påbyggnader av befintliga fastigheter. Ta Trikåfabriken i Hammarby Sjöstad, till exempel. Stommaterialets låga vikt gjorde att man undvek dyra förstärkningar av byggnaden och lösningen levde upp till beställarens höga miljöambitioner.

Läs mer på: https://www.martinsons.se/byggnader-i-tra/

 

Mer från Martinsons

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Martinsons och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?