Annons

Smart Energy börjar handlas 8 december

NGM har godkänt Smart Energy Sweden Group, som har tankstationsverksamhet, för notering på NGM Nordic MTF.

Första handelsdag är fastställd till den 8 december, enligt ett pressmeddelande.

Smart Energy har tidigare genomgått en noteringsprocess på Aktietorget och låg där på observationslistan. Observationsnoteringen skedde till följd av att bolaget, som då hette Caucasus Oil, under sommaren 2015 förvärvade Smart Energy Sweden Fuels. I början av 2016 avlistades aktien från Aktietorget eftersom bolaget inte uppfyllde Aktietorgets noteringskrav.

Bolagets rådgivare inför noteringen på NGM Nordic MTF är Göteborg Corporate Finance.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?