Annons

Skapar tusentals jobb trots pandemin – här är största gasellbranscherna

I spåren av coronakrisen har vart femte Gasellföretag försvunnit från årets Gasellista.

Trots det har årets Gasellföretag ändå lyckats skapa över 9600 nya arbetstillfällen. 

Gaselltätaste länen är i år Stockholm och Västernorrland, medan Jämtland rasar i rankningen. Och bland branscherna stärker byggföretagen, handelsbolagen och vård- och omsorg sina positioner.

BMJ Betonghåltagning & Entreprenad tog hem Supergasellen i fjol med en tillväxt på över 2400 procent. Här tar delägarna Patrik ”Biffen” Arn Svensson och Magnus Nyman emot priset. I spåren av pandemin är det nästan 200 färre Gasellföretag som tävlar om priset i år.
BMJ Betonghåltagning & Entreprenad tog hem Supergasellen i fjol med en tillväxt på över 2400 procent. Här tar delägarna Patrik ”Biffen” Arn Svensson och Magnus Nyman emot priset. I spåren av pandemin är det nästan 200 färre Gasellföretag som tävlar om priset i år.Foto:Amanda Lindgren
Foto:Amanda Lindgren
Foto:Gustaf Månsson

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera