Annons

Skalpkylningsbolag planerar riktad nyemission

Skalpkylningsbolaget Dignitana, som handlas på First North,  avser att genomföra en riktad nyemission av så kallade units, aktier och teckningsoptioner.

Teckningskursen för de nya aktierna i den riktade emissionen avses fastställas genom en accelererad bookbuilding-process. Avsikten är att antalet nyemitterade aktier ska uppgå till cirka 10 procent av det totala antalet utestående aktier i bolaget.

Varje unit består av två aktier och en teckningsoption, varav teckningsoptionerna avses ges ut vederlagsfritt.

Stockholm Corporate Finance är finansiell rådgivare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?