Annons

Sjuk utomlands – det här täcker hemförsäkringen när du reser

Sedan UD hävt avrådan om icke-nödvändiga resor är det möjligt att få ersättning av samtliga försäkringsbolag om du blir akut sjuk under din resa. Däremot kommer reseskyddet inte täcka extrakostnader för mildare covid-19 symptom, säger Gabriella Hallberg, jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Gabriella Hallberg, jurist på Konsumenternas försäkringsbyrå.
Gabriella Hallberg, jurist på Konsumenternas försäkringsbyrå.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera