Annons

SHB mäklar storpost i Doro

Handelsbanken, SHB, mäklade internt en storpost i Doro vid 14.30-tiden på tisdagen. Posten omfattade 313.629 aktier i Doro, motsvarande drygt 1,3 procent av aktierna i bolaget.

I Doro DORO +1,36% Dagens utveckling s ägarlista finns drygt tio storägare med innehav som överstiger 300.000 aktier. 

Storposten mäklades till kurs 42:10 kronor. 

Vid 15-tiden handlades Doro-aktien till 42 kronor, efter en uppgång med 7,7 procent för dagen. Aktien har därmed rusat 21 procent de senaste tre handelsdagarna, i en rekyl efter en negativ kursutveckling i januari och i början av februari. 

I torsdags förra veckan presenterade bolaget sin bokslutsrapport, som innehöll ett resultat i linje med tidigare angivna preliminära siffror, och i fredags meddelade bolaget att det inleder återköp av egna aktier för 25 miljoner kronor. 

De senaste dagarnas nyhetsflöde innehåller också ett större insynsköp, då Doros styrelseordförande Johan Andsjö under måndagen köpte 26.000 aktier i bolaget för totalt cirka 1 miljon kronor. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?