Annons

Sedana Medical tecknar distributionsavtal i Australien och Nya Zeeland

Sedana Medical har tecknat ett distributionsavtal för försäljning i Australien och Nya Zeeland med distributören Device Technologies, framgår av ett pressmeddelande. 

Eftersom Anaconda, ett administreringssystem för inhalationssedering, redan har marknadsgodkännande på bägge marknader kan försäljningen starta omedelbart enligt Sedana Medical. Den uppskattade årliga marknadspotentialen för dessa marknader uppskattas till cirka 300 miljoner kronor.

När isofluranläkemedlet Isoconda har fått marknadsgodkännande i EU kommer Sedana Medical att undersöka möjligheten att ansöka om marknadsgodkännande i Australien och Nya Zeeland baserat på samma dokumentation som i Europa.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?