Annons

Seamless vinner patenttvist

Seamless har vunnit i en patenttvist mot Accumulate. Det står klart sedan Patent- och marknadsdomstolen har meddelat dom i tvisten.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Dels beslutade domstolen att Accumulates patent ska ogiltigförklaras. Därmed föll även Accumulates talan mot Seamless i intrångsmålet, skriver Seamless.

Bakgrunden är att Accumulate i oktober 2013 lämnade in en stämningsansökan mot Seamless avseende patentintrång. I stämningsansökan krävde Accumulate att Seamless skulle upphöra att erbjuda den mobila betallösningen SEQR i Sverige.

Seamless, som hela tiden har avvisat varje påstående om patentintrång, lämnade i augusti 2014 in en stämningsansökan mot Accumulate där Seamless begärde att Accumulates patent skulle förklaras ogiltigt.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?