Seamless vill sälja sin kassako

Seamless styrelse har inför årsstämman föreslagit att besluta om en försäljning av det helägda dotterbolaget Seamless Distribution Systems (SDS).

Det framgår av uppgifter i kallelsen till årsstämman.

Försäljningen är tänkt att ske antingen genom ett erbjudande med efterföljande listning på First North i Stockholm alternativt en försäljning till tredje part.

Enligt Seamless bokslut omsatte affärsområdet SDS 96 miljoner kronor 2016 med ett rörelseresultat på 33,1 miljoner. Det kan jämföras med hela koncernen som under samma period omsatte 275 miljoner kronor med ett rörelseresultat på -83,5 miljoner.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?