1515

Seamless utser ny operativ ledning

Seamless Distribution, som tidigare i veckan bytte vd och utsåg Tomas Jalling till ny på posten, utser en ny operativ ledning och tillkännager ett antal åtgärder som syftar till att uppnå förbättrat operativt fokus.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Under de senaste två och ett halvt åren har Seamless aktiekurs fallit med mer än 90 procent. Aktieägare förtjänar en positiv avkastning på sin investering. Utnämningen av en ny vd tidigare i veckan var ett första viktigt steg", heter det i pressmeddelandet.

Vid sidan av vd:n Tomas Jalling utses bland andra James Connelley till ny chef för SEQR, Lars Sandtorv till chef för MeaWallet och Martin Schedin till finans- och HR-chef.

Ledningen understryker att den grundläggande strategin för Seamless är oförändrad.

"Vd och ledande befattningshavare jobbar intensivt för att formulera vägen framåt och kommer att kunna lämna mer information när Seamless den 10 augusti 2017 presenterar resultatet för andra kvartalet 2017", heter det i pressmeddelandet.

De inledande åtgärderna som har beslutats är att åtgärda det förlustbringande affärsområdet E-produkter. Med åtgärderna väntas E-produkter bli "konsekvent lönsamt" från och med fjärde kvartalet i år.

Seamless flaggar också för åtgärder inom SEQR, där kapitalförbrukningen väntas minskas avsevärt, som presenteras i detalj i halvårsrapporten.

Ytterligare vägledning om förväntningar avseende andra halvåret 2017 kommer att ges när rapporten för andra kvartalet 2017 offentliggörs, uppger bolaget.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?