1515

Seamless Distribution Systems köper Invuo Eproducts för 200.000 kronor

Invuo Technologies, tidigare Seamless Distribution, lämnade under förra veckan in en konkursansökan för holdingbolaget samt serviceverksamheten. Nu säljer konkursförvaltaren dotterbolaget Invuo Eproducts till Seamless Distribution Systems som handlas på First North. 

Seamless Distribution Systems, SDS, gör ett inkråmsförvärv av Eproducts verksamhet i Sverige. Bolaget kommer att betala 0,2 miljoner kronor kontant och förvärvet kommer att genomföras inom en månad, enligt ett pressmeddelande. 

Driften i Eproducts ska enligt bolaget fram till och med förvärvstillfället att fortgå som vanligt med enda skillnaden att SDS kommer att vara ansvariga för verksamheten. Förvärvet innebär att SDS kommer att gå från att vara support och teknikansvariga i Eproducts till att leda affären hela vägen ut till slutkund. Detta kan på sikt komma att öka möjligheterna att utveckla affären ytterligare, samt stärka SDS befintliga international value transfer-affär, skriver bolaget. 

"Genom detta förvärv kommer vi kunna erbjuda eProducts en utvecklingsavdelning som kommer att kunna bidra till kostnadseffektiviseringar. Dessutom ger det möjlighet att plocka in nya produkter i produktportföljen och på så sätt skapa en mer heltäckande leverantör till våra kunder", säger Tommy Eriksson vd på SDS.

Eproducts verksamhet kommer att läggas i ett separat bolag som kommer att vara ett helägt dotterbolag till SDS.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?