Annons

Sealwacs redovisar oförändrat resultat i tredje kvartalet

Spotlight-noterade Sealwacs, som erbjuder en lösning som övervakar kvaliteten på svetsfogar vid tillverkning av plastpåsar, redovisar ett rörelseresultat för det tredje kvartalet 2020 på -0,2 miljoner kronor (-0,2). Nettoomsättningen var fortsatt noll kronor.

I april meddelade styrelsen att den utvärdering som enligt planerna skulle vara genomförd innan sommaren 2020 tills vidare hade fått avbrytas på grund av att det inte är möjligt att genomföra valideringstester utan relativt regelbundna besök av Sealwacs specialister hos tillverkarna där testerna genomförs.

”Under våren och sommaren har vi inte tillåtits att göra några besök hos tillverkarna som på grund av den rådande situationen, med risk för smittspridning, fokuserat sina arbetsinsatser på den normala produktionen”, skriver vd Sören Sandström i delårsrapporten.

I och med att spridningen av covid-19 avtog i slutet av sommaren gjorde styrelsen bedömningen att utprovningen skulle kunna komma igång igen senare under hösten.

”Nu har smittspridningen åter ökat dramatiskt i samhället, vilket medfört ett fortsatt stopp för utvärderingar av sensorn”, uppger Sealwacs-chefen.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?