Annons

Seafire godkänns för notering på NGM Nordic MTF

Investmentbolaget Seafire har godkänts för notering på NGM Nordic MTF med första handelsdag på torsdag den 16 november. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Noteringen av Seafire skapar resurser och förutsättningar för oss att fortsätta utveckla våra portföljbolag samt förvärva fler bolag och därigenom utveckla Seafire till den ledande småbolagsutvecklaren", säger Johan Bennarsten, vd för Seafire.

Seafire genomförde inför noteringen en nyemission som tecknades till 80 procent och tillförde bolaget 16 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen var 12 kronor per aktie.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?