Annons

SD byter partisekreterare innan nästa val

Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof kommer att lämna sin post någon gång innan nästa val, rapporterar Aftonbladet.

Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof.
Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof.Foto:Jack Mikrut

Exakt när Jomshof slutar eller vem som kommer ersätta honom är inte klart.

Richard Jomshof blev riksdagsledamot då SD kom in i riksdagen 2010, och började arbeta som partisekreterare i februari 2015.

”Att jag över huvud taget blev partisekreterare var för att min partiledare, som jag känner största respekt för, frågade om jag ville det. Nu vill jag börja jobba med politik igen”, säger han till Aftonbladet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?