Annons

SAS-plan ställdes in efter bombhot

Ett SAS-plan från Arlanda flygplats med destination London bombhotades via telefon på lördagsförmiddagen. Det skriver Aftonbladet.

”Samtalet spelades in och spårades och verkade komma utifrån, alltså inte från Sverige”, säger Fredrik Ermin, vakthavande befäl för polisen på Arlanda, till tidningen.

Avgången ställdes in och resenärerna togs om hand av flygbolaget.

”De har bokats om på andra avgångar till London. Händelsen har inte påverkat övrig flygtrafik eller verksamhet på Arlanda”, säger Ellen Laurin vid flygplatsägaren Swedavias presstjänst till TT.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?