Annons

Sarsys-Asft plockar order i Tjeckien

Sarsys-Asft har tagit hem en order från Tjeckien värd cirka 1,1 miljoner kronor. Beställare är Václav Havel Airport Prague, enligt ett pressmeddelande. 

Beställningen omfattar en styck ASFT Volvo V90 Friction Tester, demo. Leverans sker nu omgående. 

"Det är alltid kul när befintliga kunder investerar i fler och nya enheter. För att säkerställa behovet till den kommande vintersäsongen är förvärvet av demobilen snabbaste lösningen för flygplatsen. Nya serviceavtal samt genomgång av integreringsmöjligheter i överordnande system tillkommer", säger Sarsys-Asft-chefen Fredrik Graflind i en kommentar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?