Annons

Samtryggs sålde sämre än väntat

Bostadsuthyraren Samtrygg försäljning för januari var lägre än väntat. 

"För andra månaden är rad är Samtryggs försäljningsresultat under förväntan, vilket självklart inte är något vi är nöjda med. Aktiviteten i plattformen är dock alltjämt växande och vi ser att de marknadsföringsinsatser vi har gjort kommer ha långsiktigt god effekt på försäljningen", skriver vd Viktor Nilsson i en kommentar. 

Samtrygg rapporterar att antalet sålda nätter i januari sjönk med 20,2 procent till 14 708 jämfört med 18 442 samma månad i fjol. I månadstakt var siffran upp. Antalet besökare på hemsidan steg med 67,6 procent till 74 724, jämfört med 44 593 samma månad i fjol. 

Antalet nya bostadssökande minskade med 13,8 procent till 1 899 i januari, jämfört med 2 203 samma månad föregående år.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?