1515
Annons

Samsung släcker ner alla Galaxy Note 7

Samsung har beslutat att genom en uppdatering släcka ner alla Galaxy Note 7 den 19 december. Alla som äger en Note 7 kan innan dess lämna tillbaka sin telefon för utbyte, rapporterar The Register. 

Den sydkoreanska elektronikgiganten kommer genom en nätuppdatering släcka ner de problemtyngda telefonerna. Uppdateringen innebär att telefonerna inte kommer kunna användas för att ringa eller surfa. Dessutom kommer telefonen inte kunna laddas upp igen.

Enligt Samsung är det endast sju procent, motsvarande omkring 133.000 enheter, av de sålda Galaxy Note 7 som ännu inte har lämnats in.

Mobiloperatören Verizon har meddelat att bolaget inte kommer låta Samsung släcka ner telefoner som är uppkopplade genom operatören. Istället väljer bolaget att fortsätta uppmana kunder att byta ut sina Galaxy Note 7, som har batterier som riskerar att börja brinna eller explodera.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?