ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Säkerhetskoncernen Vindico redovisar positivt rörelseresultat

Säkerhetskoncernen Vindico hade en nettoomsättning på 4,01 miljoner kronor (3,95) under tredje kvartalet och ebitda-resultatet blev positivt, 0,57 miljoner kronor (-0,40).

Det positiva resultatet berodde på en högre försäljning jämfört med tidigare kvartal i kombination med bättre marginaler och lägre kostnader, skriver Vindicos i delårsrapporten.

”Vi upplever att vi nu börjar närma oss en kostnadskostym som är på rätt nivå för verksamheten”, säger tillförordnad vd, Carl Schneider i rapporten.

Han säger vidare att Vindico fortfarande har en ansträngd likviditet, vilket har lösts genom aktieägarlån och aktieägartillskott från bolagets största ägare, Jovitech Invest, som ägs av Carl Schneider. 

”Vindico kommer att under kommande kvartal se över möjligheterna till kapitaltillskott, vilket med största sannolikhet innebär en företrädesemission”, heter det.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer