Annons

Så lockar nätverksdrottningen finans- och kändiseliten till Sverige

Hur får man Barack Obama att komma till Stockholm och mingla med Sveriges mäktigaste finans­familjer, it-miljardärer, supermodeller och världsartister?

Natalia Brzezinski, vd för den exklusiva techkonferensen Brilliant Minds, har gått från att inte känna en enda svensk till att bli Sveriges okrönta nätverksdrottning.

Natalia Brzezinski är vd för den exklusiva techkonferensen Brilliant Minds. Till konferensen har hon samlat Barack Obama, Sveriges mäktigaste finansfamiljer, it-miljardärer och världsartister under ett och samma tak.
Natalia Brzezinski är vd för den exklusiva techkonferensen Brilliant Minds. Till konferensen har hon samlat Barack Obama, Sveriges mäktigaste finansfamiljer, it-miljardärer och världsartister under ett och samma tak.
”Det är rätt häftigt när Daniel Ek och Wallenbergfamiljen sitter på våra styrelsemöten och diskuterar vad som kan göras för att förbättra Sve­riges konkurrenskraft. När man gifter ihop ­gammalt och nytt blir det ett fantastiskt äktenskap. Det är då magi uppstår”, säger Natalia Brzezinski.
”Det är rätt häftigt när Daniel Ek och Wallenbergfamiljen sitter på våra styrelsemöten och diskuterar vad som kan göras för att förbättra Sve­riges konkurrenskraft. När man gifter ihop ­gammalt och nytt blir det ett fantastiskt äktenskap. Det är då magi uppstår”, säger Natalia Brzezinski.Foto:Jesper Frisk
2015 var Natalia Brzezinski åter i Stockholm för att bland annat göra intervjuer med framgångsrika kvinnor till sin podd Stand out!.
2015 var Natalia Brzezinski åter i Stockholm för att bland annat göra intervjuer med framgångsrika kvinnor till sin podd Stand out!.Foto:Jack Mikrut

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera