Annons

Så fixar cheferna arbetsmoralen – ”folk orkar inte med fler digitala AW”

Kameratvång på möten och chefer som klär ut sig för att skoja till det i ledningsgruppen. Här är direktörernas drag för att hålla glöden sprakande när distansarbetet förlängs och det mörka halvåret drar igång.  

Antonio Marsico, Sverigechef för molntjänstbolaget Avanade, Susanne Holmström, vd för Netonnet och Christina Hammer, grundare av Hammer & Hanborg.
Antonio Marsico, Sverigechef för molntjänstbolaget Avanade, Susanne Holmström, vd för Netonnet och Christina Hammer, grundare av Hammer & Hanborg.Foto:Press
Antonio Marsico, Sverigechef för molntjänstbolaget Avanade, Christina Hammer, grundare av Hammer & Hanborg och Susanne Holmström, vd för Netonnet.
Antonio Marsico, Sverigechef för molntjänstbolaget Avanade, Christina Hammer, grundare av Hammer & Hanborg och Susanne Holmström, vd för Netonnet.Foto:Press

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera