Annons

Ryanair minskar flygflottan

Ryanair bekräftar nu att man drar ner antalet planerade flygavgångar under kommande höst och vinter till följd av att många piloter lämnat det irländska flygbolaget.

Från november minskas den totala flottan på 400 flygplan med 25. På så vis hoppas man undvika risken för inställda flygavgångar.

Cirka 400 000 flygpassagerare finns bokade på de flyg som Ryanair nu drar in mellan november och mars 2018. Dessa har fått meddelande från flygbolaget om att kunna boka om eller få pengarna tillbaka, skriver Ryanair. De cirka 315 000 passagerare som har drabbats av inställda flyg i september har fått viss ekonomisk kompensation.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?