Ronaldo tackar nej till superlön

Fotbollsstjärnan Christiano Ronaldo tackar nej till att lämna Real Madrid för att spela i Kina.

Enligt hans agent Jorge Mendes blev portugisiske Ronaldo erbjuden 100 miljoner euro om året, och Real Madrid erbjöds 300 miljoner euro för köpet.

Christiano Ronaldo vill stanna i Real Madrid.
Christiano Ronaldo vill stanna i Real Madrid.Bild:AP

"Men pengar är inte allt. Real Madrid är hans liv. Christiano trivs i Real Madrid och det är omöjligt för honom att gå till Kina", säger Mendes till Sky Italia.

Den senaste tiden har flera toppspelare valt att gå till den kinesiska ligan, däribland argentinaren Carlos Tévez som skrivit på för Shanghai Shenhua och brasilianen Oscar för Shanghai SIPG.

"Den kinesiska marknaden är en ny marknad. De kan köpa många spelare, men återigen är det omöjligt att få Ronaldo", säger Mendes.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?