Rockwell Automations resultat bättre än väntat under första kvartalet

Rockwell Automation redovisar en omsättning i linje med förväntat under sitt första kvartal.

Omsättningen uppgick till 1,64 miljarder dollar (1,59), att jämföra med analytikerkonsensus som låg på 1,63.

Justerat resultat per aktie blev 2,21 dollar (1,96), vilket är 11 procent bättre än analytikerkonsensus som låg på 1,99.

Rockwell Automation upprepar sin prognos för hela räkenskapsåret 2019 om ett justerat resultat i intervallet 8,85-9,25 dollar per aktie. Analytikernas estimat ligger här på 8,97 dollar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?