Annons

Riktad emission från Josab

Josab Water Solutions har beslutat att rikta en emission om 2 miljoner aktier till en grupp investerare till priset 4:25 kronor styck. Josab tillförs 8,5 miljoner kronor. Utspädningseffekten är cirka 2,7 procent. 

Det framgår av ett pressmeddelande.

Priset har fastställts baserat på det volymvägda snittpriset på bolagets aktie, som handlas på Spotlight Stock Market, under de senaste 20 dagarna med en marknadsmässig rabatt, cirka 17 procent, förhandlad med investerare i emissionen, vilket säkerställer ett marknadsmässigt pris för emissionen. Emissionen medför inga materiella emissionskostnader. 

"Skälet till emissionen är att på bästa sätt ta vara på den möjlighet bolaget har för en kraftfull expansion av affärsverksamheten, på flera betydande marknader, och utan lån eller räntebelastningar", heter det.

De som medverkar i emissionen är Hampus Nyström, Vision Projektering, Peter Sellin, Creative Opportunities, Costas Pomas, Carl Westermark, Marcus Jacobs och Iraj Arastoupour. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera