Annons

Rekordmånga skidsugna på sportlovet

Intresset för skidresor under sportloven är i år stort.

"Fler än förra året har bokat, och förra året var ett rekordår", säger Linda Morell, marknads- och kommunikationsansvarig på Skistar.

Bild:TT

Mer och tidigare snö har kommit till de svenska och norska fjällen. Under sportloven är bokningarna fler på samtliga av Skistars destinationer. Bland annat kan man åka till Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal och Trysil.

"Det är extremt bra bokat", säger Linda Morell.

Speciellt populärt är det att boka stora boenden under lov. Oftast åker flera familjer tillsammans eller så tar resenärerna med sig många släktingar. Många bokar resorna väldigt tidigt, men det kommer också in spontanbokningar nu när sportloven närmar sig. Många passar även på att kombinera lovveckan med en weekendresa för att kunna stanna längre.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?