Annons

Rejält vinstlyft för Addlife

Medicinteknikbolaget Addlife redovisar ett resultat efter skatt på 120 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (31). Resultatet per aktie uppgick till 1:07 kronor (0:28).

Kristina Willgård, vd för Addlife.
Kristina Willgård, vd för Addlife.Foto:Rickard L Eriksson

Nettoomsättningen uppgick till 1.248 miljoner kronor (844), varav organisk tillväxt uppgick till 39 procent och förvärvad tillväxt uppgick till 13 procent.

Ebita-resultatet ökade till 181 miljoner kronor (68), motsvarande en ebita-marginal om 14,5 procent (8,1).


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?