Annons

Redwood Pharma ökar kvartalsförlusten

Spotlightlistade Redwood Pharma hade ett rörelseresultat på -4,1 miljoner kronor (-3,8) under det tredje kvartalet 2019. Resultat per aktie för perioden var -0:34 kronor (-0:31).

Det framgår av bolagets delårsrapport.

Som bolaget meddelade förra veckan närmar sig slutet av den kliniska fas 2-studien av läkemedelskandidaten RP101 och målet är att publicera topline-resultat under första kvartalet 2020.  

”Förhoppningen är att vi nu ska kunna vidareutveckla RP101 med hjälp av en kommersiell partner. Det pågår ett intensivt arbete för att hitta den rätta partnern som kan lansera RP101 på marknaden”, skriver vd Martin Vidaeus i rapporten.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?