1515

Recyctec omförhandlar kundavtalen

Miljöteknikbolaget Recyctec lämnar en statusrapport om avtal och försäljning.

Bolaget genomför just nu omförhandlingar och marknadsbearbetning med syfte att säkerställa en stabil ström av inkommande använd glykol och för att generera försäljning av bolagets egna produkt EarthCare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Syftet med omförhandlingarna är att nå en bättre lönsamhet. Avtal har omförhandlats med Chemi Clean och Ahlsell, där det avser både försäljning av EarthCare och mottagande av använd glykol. Dessa båda avtalen har en prognos på årsbasis av 2,1 miljoner kronor.

Fastighetsägaren Wihlborgs går nu ut med en en rekommendation om att använda "återvunnen glykol" i sina kyl/värme-system.

"Det ser positivt ut när det gäller vårt kommersiella arbete, där vi nu har en effektiv bearbetning och uppföljning. Jag ser att vi når ut till nya och gamla kunder med vår affärsidé om att både tillhandahålla tjänsten att ta omhand använd glykol men även sälja formulerade produkter-EartCare. Vi når även nya intressenter från våra nordiska grannländer i detta arbete", kommenterar Recyctecs vd Niklas Ekman.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?