Annons

Raysearch får order i USA

Raysearch meddelar att Provision Healthcare har valt Raystation för dosplanering vid det nya protoncenter som just nu är under uppbyggnad i amerikanska Franklin, Tennessee.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Öppningen av centret är planerad till 2018 och det kommer då vara det första Pronova-protonsystemet i världen, enligt pressmeddelandet.

Den nya Pronova SC360-maskinen kommer att fullt ut stödjas av både Raystation och Raycare, det nya onkologiinformationssystemet från Raysearch RAY B +1,87% Dagens utveckling . I slutet av 2017 kommer en ansökan om FDA-godkännande lämnas in för Raycare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?